Optredens Daan & Maurice

Optredens Daan & Maurice

INFORMATIE OPTREDENS DAAN & MAURICE

Zondag 15 mei 2022
Zondag 22 mei 2022

Zondag 18 sept 2022
Inloop vanaf 14.30 uur
Aanvang optreden 15.00 uur
Eindtijd ongeveer 16.30 uur

Betaling
Per mail of whatsapp heb je een betaalverzoekje gekregen. Wie (liever) niet betaalt via een Tikkie, kan het bedrag van €15,00 per kaart overmaken op rekening NL 59 ASNB 07 07 15 29 92 t.n.v. Daan Bartels. Doe dit graag onder vermelding van de naam waarop de kaartjes gereserveerd zijn en de datum van het optreden. Bedankt!

Locatie
Bar ’t Fort
Het Fort 55
1424 RW De Kwakel

EXTRA MEDEDELING:
Bij goed weer treden we buiten op! Neem voor de zekerheid een vest of sjaaltje mee!

Route en parkeren
Voor de niet-Kwakelaars, die Bar ’t Fort nog niet weten te vinden…

1a. Als je De Kwakel binnenkomt via de Boterdijk, ga dan op de driesprong bij de kerk rechtsaf het Kwakelsepad op. Vervolgens over de brug direct linksaf een klein dijkje op: de Ringdijk.
1b. Als je De Kwakel binnenkomt via de Drechtdijk, ga dan op de driesprong bij de kerk linksaf het Kwakelsepad op. Vervolgens over de brug direct linksaf een klein dijkje op: de Ringdijk.
1c. Als je vanaf de Poelweg De Kwakel binnenkomt, ga dan aan het einde linksaf de Vuurlijn op. Op de ‘soort van driesprong’ ga je rechtdoor de Ringdijk op. Op de eerstvolgende kruising (die lijkt op een driesprong) ga je rechtdoor een klein dijkje op: dit is het vervolg van de Ringdijk.
1d. Als je vanaf de Noorddammerweg De Kwakel binnenkomt, ga je aan het einde rechtsaf de Vuurlijn op. Op de ‘soort van driesprong’ ga je linksaf de Ringdijk op. Op de eerstvolgende kruising (die lijkt op een driesprong) ga je rechtdoor een klein dijkje op: dit is het vervolg van de Ringdijk.

2. Aan het einde van de Ringdijk ga je over een ophaalbrug en bereik je de parkeerplaats van Het Fort. Vanaf de ophaalbrug gezien ligt Bar ’t Fort recht voor je.

Wij hebben er zin in!
Wij hebben er zin in! Jij ook? Dan maken we er met elkaar een gezellig en muzikale middag van!

Hartelijke groet,
Daan & Maurice

HET LUISTERLIED INTIEM EN AKOESTISCH

Zanger Daan Bartels en gitarist Maurice Couvée delen de liefde voor het Nederlandstalige lied. Ze treden samen op, intiem en akoestisch, in gezellige huiskamers, mooie tuinen en de kleinere (theater)zalen. Dit doen ze met veel eigen liedjes, die ze afwisselen met klassiekers van onder andere Ramses Shaffy, Herman van Veen, Liesbeth List en Frans Halsema.

Daan Bartels – teksten & zang
Maurice Couvée – muziek & gitaar, guilele, synths en zang


FACEBOOKINSTAGRAM YOUTUBE

Release EP Zo Dichtbij
De samenkomst van tekstschrijver/zanger Daan Bartels en componist/gitarist Maurice Couvée heeft veel creatief stof doen opwaaien. Hieruit zijn fijnzinnige, nieuwe Nederlandstalige luisterliedjes ontstaan. Deze gaan over herinneringen, afscheid nemen en natuurlijk de liefde. Op 15 mei 2022 brengen ‘de mannen van het lied’ hun eerste vier liedjes uit op EP. De titel van dit kleinood is Zo Dichtbij.

Lees hier alles over de EP Zo Dichtbij


Optredens Fort De Kwakel
Op de zondagmiddagen 15 en 22 mei treden Daan & Maurice op in Bar ’t Fort in De Kwakel. Ze spelen en zingen liedjes uit hun programma Zo Dichtbij.
De voorstellingen beginnen om 15.00 uur, de entreeprijs bedraagt 15 euro. Reserveren vooraf is noodzakelijk en kan per mail via daan@daanenmaurice.nl.

Liedjes aan Tafel
De meest unieke Daan & Maurice-ervaring heet Liedjes aan Tafel. Hierbij brengen zij de mooiste luisterliedjes, eigen liedjes én een aantal klassiekers, als muzikale omlijsting van jouw vriendenlunch, familiediner, high tea of borrelmoment. Van keukentafel tot picknicktafel; zorg jij voor de gasten, zorgen Daan & Maurice voor de muziek.

Lees hier meer over Liedjes aan Tafel


Amsterdamse lunch in Ramses Shaffy Huis
Reprise! Op zondagmiddag 9 oktober organiseren Willemien Schipper van Van Het Koken en Daan & Maurice nog eenmaal een Amsterdamse lunch in het Ramses Shaffy Huis in Amsterdam.
Willemien serveert haar lunchgerechten met bijpassende verhalen. Daan & Maurice zorgen voor de muziek. Aanvang 12.00 uur, kosten 30 euro p.p. en reserveren per mail via maurice@daanenmaurice.nl.

Liedjesprogramma Zo Dichtbij
Het liedjesprogramma van Daan & Maurice heet Zo Dichtbij. Hierin spelen en zingen ‘de mannen van het lied’ veel nieuwe luisterliedjes, die zij samen hebben geschreven. Deze wisselen zij af met enkele klassiekers uit de kleinkunst, verrassende solo’s, gedichten en verhalen.

Meer over het liedjesprogramma Zo Dichtbij