HET ALBUM WOORDEN IS UIT
Tot voor kort was ik alleen achter de schermen actief in de wereld van theater en muziek. Nu presenteert ik me nadrukkelijk op de voorgrond. Op 23 augustus 2019 bracht ik onder de noemer Liedjes van Daan mijn eerste album uit.

Het album Woorden maakte ik samen met producer Ton Snijders. Veel liedjes schreef ik met Ton samen. Andere nummers kwamen tot stand in samenwerking met Hubert-Jan Horrocks en Sander Geboers.

Het album bevat 10 liedjes die het midden houden tussen chanson, kleinkunst en nederpop. De inspiratie voor de teksten vond ik in mijn naaste omgeving. Het verhaal van een vriend die zijn weg zoekt in het drukke Amsterdam, leidde tot de teksten Naar Huis en De Zanger Is Moe. Nadat Liesbeth List mij vertelde hoe zij in het najaar van 2019, bijna 10 jaar na zijn dood, Ramses Shaffy ervoer, schreef ik Nog Altijd Ben Je Hier. En voor mijn toenmalige lief zette ik Zoals Achter De Heuvels op papier. Zo is het dus ook nog eens een heel persoonlijk document geworden.

Het album is te koop via de webshop, maar uiteraard ook online te beluisteren.

Veel luisterplezier,
Daan

BESTEL WOORDEN

Het album Woorden is uit! Daarop staan tien liedjes van Daan Bartels, die het midden houden tussen chanson, kleinkunst en nederpop.

CD Woorden: € 12,50

LIEDTEKSTEN
Klik op onderstaande buttons om de teksten te lezen en de afzonderlijke liedjes te beluisteren.

LUISTER ONLINE