HET LUISTERLIED INTIEM EN AKOESTISCH

Daan Bartels en Maurice Couvée vormen samen HET LIED LIVE.

HET LIED LIVE brengt Nederlandstalige luisterliedjes intiem en akoestisch in kleine theaterzaaltjes en huiskamers. Liedjes van Daans album Woorden wisselen Daan en Maurice af met hun favoriete nummers van onder andere Ramses Shaffy, Liesbeth List, Gerard van Maasakkers, Jeroen Zijlstra, Jenny Arean en Herman van Veen.

Daan Bartels - verteller/zanger
Maurice Couvée - gitarist/zanger

DAAN BARTELS


Liedschrijver, zanger en verteller Daan Bartels hield zich jarenlang op de achtergrond met theater en muziek bezig. Nu waagt hij zich in de spotlight met eigen liedjes en met zijn favoriete liedjes van anderen. 'Doodeng en verschrikkelijk leuk', zegt hij daar zelf over.


MAURICE COUVÉE


Gitarist, zanger en vocal coach Maurice Couvée studeerde aan het conservatorium en speelde in vele muziektheater- en musicalproducties. In de afgelopen jaren trad hij op met de voorstellingen Signalen (liedjes van Herman van Veen) en Ver weg en dichtbij (over grote Nederlandse tekstdichters).

IN SAMENWERKING MET...


Voor het programma Van Amsterdam tot aan Maastricht bundelen Daan en Maurice de krachten met Remco.

Remco zingt chansons van Liesbeth List in het Nederlands, Frans én vertaald in het Limburgs dialect.

OPTREDENS: VAN AMSTERDAM TOT AAN MAASTRICHT

Van Amsterdam tot aan Maastricht klinkt behoorlijk Shaffiaans. Het is de titel van een huiskamerconcert van Remco van de Weerdt, Daan Bartels en Maurice Couvée.

Remco is liefhebber van mooie Nederlandstalige luisterliedjes. Hij zingt, begeleid door Maurice op gitaar, chansons van Liesbeth List in het Nederlands en in het Frans. Ook heeft hij een aantal van haar nummers vertaald in het Limburgs dialect.

Daan brengt op zijn beurt eigen liedjes van zijn recent verschenen album Woorden. Daarnaast heeft hij voor dit optreden, samen met Maurice, een favoriet lied van Ramses Shaffy gekozen.

Als een intiem huiskamerconcert voor klein publiek is het programma Van Amsterdam tot aan Maastricht te zien in het Ramses Shaffy Huis in Amsterdam en in Bar Het Fort in De Kwakel.

Vooraf reserveren is noodzakelijk! Zie hiervoor de linkjes hieronder in de speellijst. Er zijn maar 20 plaatsen beschikbaar per optreden i.v.m. je weet wel. Je ontvangt een bevestigingsmail. We hebben geen vaste toegangsprijs, maar we worden erg blij van een vrijwillige bijdrage. Dit kan contant of per Tikkie na afloop.

SPEELLIJST

Zondag 18 oktober 2020 van 13.30 tot 14.30 uur
Van Amsterdam tot aan Maastricht - met Remco
Bar Het Fort, De Kwakel
UITVERKOCHT

Zondag 18 oktober 2020 van 16.00 tot 17.00 uur
Van Amsterdam tot aan Maastricht - met Remco
Bar Het Fort, De Kwakel
UITVERKOCHT

Zondag 25 oktober 2020 van 13.30 tot 14.30 uur
Van Amsterdam tot aan Maastricht - met Remco
Ramses Shaffy Huis, Amsterdam
RESERVEREN PER MAIL

Zondag 25 oktober 2020 van 16.00 tot 17.00 uur
Van Amsterdam tot aan Maastricht - met Remco
Ramses Shaffy Huis, Amsterdam
RESERVEREN PER MAIL

Zondag 27 december 2020
Huiskamerconcert Woorden
Buitenplaats De Bergse Bossen, Driebergen (besloten)

Zaterdag 1 mei 2021
Huiskamerconcert Woorden
Hoeven (besloten)

Zaterdag 27 NOVEMBER 2021
One Night Like This - diverse artiesten
Club Bitterzoet, Amsterdam
Meer info over kaartverkoop volgt

BOEKINGEN

Houd je van het Nederlandstalige luisterlied? Lijkt het je leuk een intiem en akoestisch concert te organiseren? Heb je een gezellige huiskamer of weet je een mooi (theater)zaaltje? Boek dan een optreden van HET LIED LIVE.

Vermeld in je mail om welke datum en welk tijdstip het gaat, wat voor een soort gelegenheid het is, om wat voor een locatie het gaat en hoeveel mensen er ongeveer komen.