Zo Dichtbij (Liedjesprogramma)

Zo Dichtbij (Liedjesprogramma)

LIEDJESPROGRAMMA ZO DICHTBIJ

Het liedjesprogramma van Daan & Maurice heet Zo Dichtbij. Hierin spelen en zingen ‘de mannen van het lied’ veel nieuwe luisterliedjes, die zij samen hebben geschreven. Deze wisselen zij af met enkele klassiekers uit de kleinkunst, verrassende solo’s, gedichten en verhalen.

En ik hou je vast en draag je mee
En ik zing voor jou en zing voor twee

– Zo Dichtbij –

Veel bewondering voor wat jullie doen. Met jullie spel en zang hebben jullie mij ontroerd.

Frans, Utrecht

Liedjesprogramma Zo Dichtbij
Daan & Maurice treden graag op in gezellige huiskamers, mooie tuinen, intieme theaterzaaltjes en kleine kerkjes. Dat doen zij met hun liedjesprogramma Zo Dichtbij. Eigen werk wisselen zij af met klassiekers uit de Nederlandse kleinkunst van o.a. Liesbeth List, Herman van Veen en Frans Halsema.

Hoe het werkt
Jij organiseert je eigen familie-/vriendenbijeenkomst of ’theateravond’ bij jou thuis of op een andere passende locatie. Daan & Maurice komen, samen met technicus Abel, en verzorgen een optreden van twee sets met mooie Nederlandstalige luisterliedjes. Samen maken we er een middag of avond van om nooit meer te vergeten.

Boekingen
2 x 30 tot 35 minuten
Licht versterkt, technicus Abel komt mee
Max. 100 personen
Prijs op aanvraag
Mail Maurice

Wij hebben erg genoten van jullie liedjesavond in het Ramses Shaffy Huis. Goeie teksten en prachtige muziek. Wij zijn blij dat we jullie ontdekt hebben en blijven jullie volgen.

Theo en Corry, Zaandam

Olie op het vuur
Nee, gooi nou geen olie op het vuur, want je weet
We zijn niet onszelf, maar overstuur
Een klein beetje olie op het vuur, dat gaat mis
En daar krijg je spijt van op den duur

– Water Bij De Wijn –