De Mannen van Het Lied

De Mannen van Het Lied

DE MANNEN VAN HET LIED

De Mannen van Het Lied is een liedjesprogramma van Daan & Maurice. Daarmee treden ze op in gezellige huiskamers, mooie tuinen, intieme theaterzaaltjes en kleine kerkjes. Ze wisselen eigen liedjes af met klassiekers uit de Nederlandse kleinkunst en met mooie teksten, die nog niet op muziek zijn gezet.

En ik hou je vast en draag je mee
En ik zing voor jou en zing voor twee

– Zo Dichtbij –

Veel bewondering voor wat jullie doen. Met jullie spel en zang hebben jullie mij ontroerd.

Frans, Utrecht

De Mannen van Het Lied
Daan & Maurice treden graag op in gezellige huiskamers, mooie tuinen, intieme theaterzaaltjes en kleine kerkjes. Dat doen zij met hun liedjesprogramma De Mannen van Het Lied. Eigen werk wisselen zij af met klassiekers uit de Nederlandse kleinkunst van o.a. Liesbeth List, Herman van Veen en Frans Halsema.

Hoe het werkt
Jij organiseert je eigen bijeenkomst van familie en/of vrienden bij jou thuis of op een andere passende locatie. Daan & Maurice komen, samen met technicus Abel, en verzorgen een muzikaal optreden; twee sets van ongeveer 30 minuten. Nederlandstalige luisterliedjes uit het eigen repertoire wisselen de mannen af met klassiekers uit de kleinkunst.

Wij hebben erg genoten van jullie liedjesavond in het Ramses Shaffy Huis. Goeie teksten en prachtige muziek. Wij zijn blij dat we jullie ontdekt hebben en blijven jullie volgen.

Theo en Corry, Zaandam

Boekingen
2 x 30 minuten
Licht versterkt, technicus Abel komt mee
Max. 100 personen
Prijs op aanvraag
Mail Maurice

Olie op het vuur
Nee, gooi nou geen olie op het vuur, want je weet
We zijn niet onszelf, maar overstuur
Een klein beetje olie op het vuur, dat gaat mis
En daar krijg je spijt van op den duur

– Water Bij De Wijn –